Zoek en boek

Vakantiepark Maasduinen

Genieten midden in de natuur doe je op het vakantiepark in de Maasduinen. Kom helemaal tot rust en ervaar een heerlijke tijd op de camping!

Nu reserveren

Natuurrijk kamperen in de Maasduinen

Een heerlijke vakantie beleef je midden in de Maasduinen, zowel in je eigen tent als in een luxe accommodatie. Voor de kampeerders hebben we een mooie kampeerplaatsen op verschillende velden. Iedere kampeerplaats heeft een stroomaansluiting van 6 ampère, een watertappunt en natuurlijk zijn huisdieren van harte welkom. De verschillende kampeervelden hebben allemaal unieke mogelijkheden.

Zo is de Europalaan veelal schaduwrijk en je kunt de auto gewoon op je kampeerplaats laten staan. Natuurlijk kan je de auto ook gewoon op de parkeerplaats neerzetten.

Heb je liever een parkachtige omgeving rondom de tent? Kies dan voor het Fazantenveld, hier vind je veel struiken en een paar kleine bomen en de plaatsen zijn veelal zonnig. Ook hebben deze plaatsen een afscheiding van de andere plaatsen.

Als laatst kun je nog kiezen voor het regenboogveld, deze is ideaal als je van de zon houdt, want de plaatsen zijn veelal zonnig. Ook is dit veld autovrij, dus rust is heerlijk. De plaatsen kun je met voorkeur boeken, zo weet je zeker dat je een plaats hebt naar jouw wensen.

Het hele seizoen kamperen

Wil je het hele seizoen genieten van een vakantiepark in de Maasduinen? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Kies jouw seizoenplaats in de Maasduinen en geniet van een heerlijk seizoen op de camping en kom helemaal tot rust. Digitale kabel tv is ook gewoon mogelijk voor bij de seizoenplaatsen, verder kun je gebruik maken van dezelfde faciliteiten als iedere andere kampeerder.

Meer info!

Luxe overnachten in de Maasduinen?

Natuurlijk kan dat! Kies voor een luxe verhuuraccommodatie zoals een safaritent of een van de chalets. Er zijn oneindig veel mogelijkheden op ons vakantiepark in de Maasduinen.

De safaritenten zijn voor 6 personen en ze hebben twee slaapkamers. De luxe badkamer heeft zelfs een regendouche, dus hier kom je de vakantie wel door. Neem plaats op het terras voor de tent en ervaar de luxe glamping in Limburg ervaring!

Een andere mogelijkheid is natuurlijk één van de chalets. Ieder chalet heeft eigen voorkeuren zoals een vaatwasser, airco, huisdiervrij, een kachel en noem maar op. Bekijk de mogelijkheden en ervaar een heerlijke vakantie op jouw eigen manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alles online.

Direct boeken

vakantiepark Maasduinen

De leukste camping met kinderen!

Met kinderen is een vakantiepark in de Maasduinen ook zeker een aanrader. Ons vakantiepark heeft een zwembad met glijbaan en een speciaal peuterbad, zo kan iedereen gezellig spelen in het water zonder elkaar lastig te vallen. Ook is de indoorspeeltuin voor kinderen een echte aanrader. Kinderen kunnen hier door de jungle slingeren met ‘lianen’. Hier kunnen ze wel een middag doorbrengen!

Verder zijn er voor kinderen ook nog vele leuke animatieactiviteiten in het hoogseizoen. Denk hierbij aan knutselen, spelen, klimmen en toernooien in het water of op het multifunctionele sportveld. Ervaar een heerlijke vakantie op onze camping in de Maasduinen.

Waarom een vakantiepark in de Maasduinen?

De Maasduinen is een prachtig nationaal park in Limburg. Camping Roland midden in de Maasduinen bij Afferden. Zodra je van de camping loopt, loop je dit prachtige natuurgebied zo in! Je kunt hier heel mooi wandelen en fietsen, voor zowel jong als oud is een vakantiepark in de Maasduinen echt een aanrader. Het natuurgebied bestaat uit bossen, opwaaiend stuifzand in de duinen, helderblauwe meren en natuurlijk vele mooie routes om zelf te verkennen.

Wil jij ook vakantie vieren op ons vakantiepark in de Maasduinen? Dat snappen wij als geen ander! Geniet van een heerlijke vakantie en ervaar de rust, ruimte en de bijzondere natuur rondom de camping.

Direct boeken