Zwembad

We mogen gerust stellen dat Camping Roland een voorzieningen- niveau heeft dat iedere moderne kampeerder zal behagen. Voor jong en oud is er tijdens het hoogseizoen van alles te doen. Naast outdoor speeltuinen is er een indoor speeltuin, en zijn er verschillende sportmogelijkheden op het terrein aanwezig. Ook een dobbertje uitwerpen in onze visvijver behoort tot de mogelijkheden. 

Verder is er een animatieprogramma met een scala aan activiteiten. Op het hele terrein is een volledig dekkend draadloos WiFi-netwerk aanwezig (tarieven). Voor een tussendoortje biedt onze snackbar een ruime keuze. 

Plonzen in het zwembad

Camping Roland beschikt over een modern, speels vormgegeven zwembad. In het hoogseizoen worden hier ook regelmatig spellen georganiseerd, zoals waterpolo of waterbasketbal. In het laagseizoen is het heerlijk vertoeven. De watervallen en spuitfonteinen staan niet constant aan, waardoor u een heerlijk baantje kunt trekken zonder gestoord te worden.

Even uitblazen kan op de naastgelegen ligweide. Alle horeca-voorzieningen liggen vlakbij, zodat een verkoelend ijsje altijd binnen handbereik is.

Sport en spel

Op het gehele terrein zijn verschillende sport- en spelmogelijkheden aanwezig. Centraal gelegen, vlakbij het zwembad en de horeca, bevinden zich bijvoorbeeld een pannaveldje en een multifunctioneel sportveld, waarop op kunstgras gevoetbald, gebasketbald of gevolleybald kan worden. Er kan ook lekker gesprongen worden op de airtrampoline, vlak naast het terras. Verder zijn er verschillende tafeltennistafels verspreid over de hele camping en zijn er in de speeltuinen, naast de schommels, glijbanen en wippen, speelse toestellen voor het klim en klauterwerk.

Het animatieteam organiseert regelmatig sporttoernooien, zoals voetbal en basketbal. Verder wordt er nog veel meer georganiseerd! Denk aan biljarten, darten, schietwedstrijden en nog veel meer. Pal naast de camping kunt u terecht voor een potje midgetgolf. 

Indoor Speeltuin "De Holle Boom"

Is het een keer slecht weer? Geen probleem! in onze Indoor Speeltuin kan er altijd gespeeld worden, ongeacht het weer buiten. 

Voor de jongste kids (tot zo'n 5 jaar) is er een apart speelgedeelte ingericht, met leuke speeltoestellen, zoals een minitrampoline, een boomschommel, en een TV-hoek. Voor de wat ouderen (tot zo'n 12 jaar) is de klimjungle een uitdagende ruimte waar langs lianen, palenwouden en touwbruggen flink in geklauterd kan worden

Bekijk onze Facebookpagina voor meer foto's!

Eetcafé 't Vertier

Het gezellige middelpunt van Camping Roland is Eetcafé 't Vertier. Hier kunt u 's middags genieten van een drankje en 's avonds ook gezellig dineren. Eetcafé 't Vertier beschikt over een diverse menukaart, waardoor naar ieders smaak heerlijke gerechten voorgeschoteld worden. Openingstijden zijn aangepast aan het seizoen; dit geldt ook voor de cafetaria.

Voor een gezellig samenzijn is er ook een bar en op het zonneterras hebt u prachtig uitzicht op het zwembad en de visvijver. Diverse zomeractiviteiten vinden ook plaats in 't Vertier. 

Meer informatie, zoals de menukaart, vindt u op de website van 't Vertier:

Eetcafé 't Vertier

Partyruimte De Berenkuil

De Berenkuil is gelegen onder het terras van Eetcafé 't Vertier.

Voor de jeugd is er 's avonds de mogelijkheid om gezellig te verblijven in partyruimte de Berenkuil. Let wel: onze camping is met name geschikt voor kinderen tot 12 jaar oud. De ruimte dient tevens als slechtweer accommodatie voor animatieactiviteiten.

Campingshop

In onze Campingshop kunt u terecht voor versgebakken broodjes, een heerlijk kopje koffie met vlaai en er worden ook enkele levensmiddelen en kampeerbenodigdheden verkocht. De openingstijden zijn aangepast aan het seizoen.

Modern Sanitair

Onze sanitairgebouwen zijn voorzien van alle gemakken. De sanitairgebouwen zijn voorzien van gescheiden toiletten en douches, familiedouche, babyroom, afwasmogelijkheden en chemisch toilet afvoer. De sanitairgebouwen worden meermaal daags gecontroleerd en gereinigd. 

Er zijn twee afzonderlijke wasserettes, om ook een vakantiewasje te kunnen draaien.

Voor de koude maanden in het vroege voorseizoen en late naseizoen is er een verwarmd sanitairgebouw beschikbaar. 

Warm water in de douches werkt via douchemuntjes à €0,50 per stuk (7 minuten warm water).

Camping WiFi

Ons volledig dekkende Camping WiFi Basis is overalop de camping gratis toegankelijk. Liever wat sneller internet? Camping WiFi Plus biedt meer bandbreedte dan de gratis variant. Houdt er rekening mee dat camping-internet niet zo snel kan zijn als uw internet thuis.