Van alles te Zien en te Beleven

Camping Roland vormt met de omgeving een zeer aantrekkelijke vakantiecombinatie waar heel veel te zien, te doen en te beleven valt. U kunt ultiem genieten van de rust van het Nationaal Park Maasduinen, heerlijk buiten actief bezig zijn op de fiets of te voet. Er zijn vele uitgezette routes in de omgeving van de camping.

Daarnaast biedt Limburg vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit, zoals het bezoeken van de steden Venlo en Roermond. Of het plezier van bijvoorbeeld AdventureWorld of Taurus, Speelpark Klein Zwitserland en Toverland: het is allemaal binnen handbereik. En dat mogen we best aantrekkelijk noemen... 

In de directe omgeving is er van alles te zien en te beleven

Camping Roland ligt in een prachtige omgeving, en er zijn vlakbij vele bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden, zoals Golfbaan Bleijenbeek, Ruïne Kasteel Bleijenbeek, Boskapel Afferden, Korenmolen Nooitgedacht en nog veel meer.

De Maasduinen beschikken over een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes.

Een leuk dagje weg? Er zijn vele mogelijkheden

Naast het gezellige eetcafé 't Vertier op de camping, is de gastronomie in de rest van de Maasduinen ook zeker de moeite waard. Vergeet daarbij in het voorjaar zeker de asperges niet.

Trekpleisters van oudsher ontbreken hier ook niet, zo getuigen de archeologische vondsten in de streek Gennep en Bergen. Net over de grens ligt het eeuwenoude Xanten de stad waar de sporen van de Romeinen nog steeds tastbaar aanwezig zijn.

Ook het wereldberoemde bedevaartsoord van Kevelaer ligt vanuit de camping bijna aan uw voeten. 

Zwemmen, surfen, zeilen of kanoën

Buiten wat we u op de camping te bieden hebben speelt ook de omgeving hierin een belangrijke rol zo zijn er het Leukermeer de vennen, plassen en de rivieren waar elke watersporter zijn hart kan ophalen.