nl

Coronavirus

Laatste aanpassing: 22 januari 2021

Algemene informatie

Op deze pagina informeren wij u over de situatie op onze camping m.b.t. het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. Vanwege de reguliere, gedeeltelijke sluiting in de winterperiode, is de informatie op deze pagina momenteel beknopt weergegeven.

We worden op de hoogte gehouden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus en noodzakelijke maatregelen. Daarnaast dragen we, zoals u van ons gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze camping. U loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting op onze camping.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Informatiepagina van branchevereniging HISWA-RECRON, waarbij wij aangesloten zijn: https://www.hiswarecron.nl/voor-jouw-veiligheid

Ook voor boekingen in het seizoen 2021 gelden de algemene annuleringsvoorwaarden (HISWA-RECRON).

Huidige gedragsregels

Mede door (nieuwe) overheidsmaatregelen en -voorschriften, zijn momenteel onderstaande verplichte gedragsregels van kracht. Het is mogelijk dat er aanvullende of juist minder regels zullen komen. Het niet naleven van de regels en maatregelen kan leiden tot verwijdering van het campingterrein.

 • Men dient te allen tijde 1,5 meter afstand te houden van anderen, uitgezonderd huisgenoten onderling, kinderen/jongeren t/m 18 jaar onderling en kinderen t/m 12 jaar ten opzichte van volwassenen.
 • Groepen mogen uit maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens bestaan.
 • Schud geen handen;
 • Was uw handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
 • Meld u meteen als iemand meer dan 38 graden koorts heeft en flink hoest of ademproblemen heeft, door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer daarna de camping. Bij milde klachten (neusverkoudheid, lichte hoest, koorts tot 38 graden) hoeft u de huisarts niet te bellen, maar vermijd wel contact met anderen tot u zich weer beter voelt. Vertoont iemand in uw gezin klachten? Dan blijft u ook binnen.

Huidige maatregelen

Mede door (nieuwe) overheidsmaatregelen en -voorschriften, zijn momenteel onderstaande maatregelen van kracht op onze camping. Het is mogelijk dat deze periode wordt verlengd door de overheid, of dat er aanvullende of juist minder maatregelen zullen komen. 

 • Bij verschillende gebouwen en voorzieningen gelden maatregelen, zoals een maximum aantal bezoekers. Deze maatregelen staan vermeld op de respectievelijke gebouwen.
 • Op diverse punten is handdesinfectiemiddel aanwezig.
 • Indien mogelijk graag (contactloos) per pin betalen.
 • Campinggasten mogen bezoekers ontvangen van buitenaf. Hierbij dienen uitdrukkelijk maatregelen in acht te worden genomen: Er is slechts éénmaal per dag maximaal 1 bezoeker toegestaan en alleen als er altijd 1,5m afstand kan worden gehouden. (Exclusief kinderen t/m 12 jaar.)
 • Draag alstublieft een mondkapje in de receptie.

Avondklok
De avondklok geldt vanaf zaterdag 23 januari tussen 21.00 en 4.30 uur. Op de website van de Rijksoverheid vindt u alle informatie omtrent de avondklok: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok/regels-avondklok