Op vakantie in Limburg

Wij heten u welkom!

Camping Roland in Noord Limburg

KamperenKlaar voor de vakantie!

HuuraccommodatiesVan alle gemakken voorzien

JaarplaatsenUw eigen plek in de natuur

Het hele seizoen genieten

Camping Roland (Afferden,Noord Limburg) is een 4,5 sterren camping, gelegen in een van de fraaiste natuurgebieden van Nederland: De Maasduinen. Met vele voorzieningen op het park, is het voor de moderne kampeerder goed vertoeven. In de omgeving zijn er vele uitstapjes mogelijk en zal het u aan bossen, fietspaden en wandelwegen niet ontbreken.

Genieten van de rust in het voor- en naseizoen, als ook een spetterende vakantie met de kids tijdens de schoolvakanties behoren tot de mogelijkheden. Op het park is een horecagelegenheid die voor ieder wat wils biedt: van een snelle snack tot een uitgebreid diner. Kom ook kamperen in Limburg en ervaar het zelf: familie Jansen heet u van harte welkom!

Kamperen op onze camping

Op Camping Roland bent u aan het juiste adres voor een heerlijke kampeervakantie. Onze camping beschikt over diverse ruime kampeerplaatsen van tussen de 80 en de 120 m2. De sanitairgebouwen staan verspreid op het terrein zodat u altijd een plaats heeft in de directe nabijheid van onze sanitairgebouwen. Wij accepteren de volgende kaarten: