Zoek en boek

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen over de camping of jouw verblijf? Kijk even of jouw vraag ertussen staat. Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op! 

Bezoekers

Mag ik komen zwemmen, als ik niet kampeer op de camping?

Nee, onze voorzieningen, zoals het zwembad en de indoor speeltuin, zijn alleen bedoeld voor onze campinggasten.

Ik wil graag een kampeerder bezoeken. Moet ik mij melden?

Indien je op bezoek komt bij een kampeerder, dan betaal je €2,50 p.p. bij de receptie en je ontvangt een bezoekersdagpas. (Baby's jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang.) Aan het gebruik van faciliteiten kunnen extra kosten verbonden zijn.

Wanneer je blijft overnachten, dan betaal je het overnachtingtarief en de toeristenbelasting zoals vermeld in onze prijslijst

Je dient jezelf dus altijd vooraf te melden bij de receptie.

De camping

Hebben jullie een brochure?

Hoe zit het met het tarief voor Parklasten?

Wij hanteren geen speciaal parklasten-tarief. De verblijfsbelasting (vaak het grootste deel van de parklasten) staat als zodanig apart vermeld op de prijslijst.

Is de camping in de winter geopend?

Ja, maar slechts beperkt. Er zijn enkele comfortplaatsen beschikbaar en er is een verwarmd sanitair, maar verhuuraccommodaties zijn in de winter niet beschikbaar. Voor jaarplaatsen gelden in de winter beperkte overnachtingsmogelijkheden, zie ook onze voorwaarden. Permanente (of langdurig tijdelijke) bewoning is absoluut niet mogelijk. 

Voor wie is Camping Roland geschikt?

Camping Roland is in vakantie- en feestdagenperioden geschikt voor gezinnen met jonge kinderen (tot ca. 12 jaar) die op zoek zijn naar activiteiten op de camping. In het rustige voor- en naseizoen is onze camping uitermate geschikt voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.

Verblijf

Is er Wi-Fi op de camping?

Ja er is Wi-Fi beschikbaar op het terrein, en Camping Wifi Basis is zelfs gratis! Bekijk hier de tarieven voor de snellere Camping Wifi Plus. 

Kan ik mijn huisdier(en) meenemen op vakantie?

Huisdieren zijn op kampeerplaatsen en jaarplaatsen van harte welkom. Wel hanteren wij een maximum van 2 huisdieren per plaats, en worden vechthonden in principe niet toegelaten.

Onze verhuuraccommodaties zijn in zijn algemeenheid niet geschikt voor huisdieren, al is er een enkele uitzondering. Zie hiervoor het overzicht van onze accommodaties.

Hoe kan ik televisie kijken?

Al onze plaatsen zijn aangesloten op onze centrale antenne installatie, waarop via een DVBT-signaal ruim 40 TV-zenders te ontvangen zijn. Op de meeste comfortplaatsen is daarnaast ook schotelontvangst beschikbaar.