Zoek en boek
Je raakt niet uitgespeeld

Sport en spel

Wij bieden alles om jouw vakantie tot een feest te maken. Over de hele camping zijn verschillende speeltoestellen en sportvelden. 

Lekker sporten

Op het terrein hebben wij verschillende sportvelden. Zo is er vlakbij de horecagelegenheid een pannaveldje en een multifunctioneel sportveld met kunstgras. Hier kan jong en oud voetballen, basketballen of volleyballen. Op onze sportweide is er nog meer ruimte om te voetballen. In het hoogseizoen zullen hier ook regelmatig verschillende activiteiten plaatsvinden die georganiseerd worden door de camping.

Onze speelgelegenheden

Op de airtrampoline kunnen kinderen heerlijk springen en spelen. Deze trampoline is vlak naast het terras, dus als ouder kun je lekker zitten als de kinderen aan het spelen zijn. 

Verspreid over de hele camping zijn er speeltuinen met schommels, glijbanen en nog veel meer leuke speeltoestellen. Ook tafeltennistafels staan overal op de camping, dus er is genoeg te beleven! 

Andere leuke activiteiten

Regelmatig organiseren nog heel veel andere leuke activiteiten. Bij de receptie en in onze app kun je altijd het programma tijdens jouw verblijf bekijken!