Zoek en boek

Camping met Visvijver

Geniet van een heerlijke vakantie met visvijver. Je staat op en kunt wanneer je dat zelf wilt in alle rust jouw hengel uitgooien. Stap de tent uit en ervaar het ultieme vakantiegevoel.

Boeken

Prachtig kamperen in de natuur

Op de mooie kampeerplaatsen in de natuur heb je genoeg rust en ruimte om te genieten van een plaats naar keuze. Denk daarbij aan een kampeerplaats in het zonnetje, een plaats in de schaduw of een halfzonnetje. Alles is mogelijk! De plaatsen hebben ieder 6 ampère stroom, een eigen watertappunt en een riolering.

Nu reserveren

Onze camperplaats met visvijver

Kom je met de camper en ga je graag vissen? Er zijn speciale camperplaatsen in Limburg naast de camping. Hier kan je zelf via de reserveringszuil inchecken, je ontvangt dan een pas waarmee je op het terrein kunt komen. Gezien je toegang hebt tot alle faciliteiten kun je gewoon genieten van onze camping met visvijver!

Liever een luxe accommodatie?

Op de camping met visvijver kun je ook overnachten in één van onze luxe accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in de prachtige Berenlodge, deze accommodatie ligt aan de visvijver, dus je hebt altijd een prachtig uitzicht over het water. Deze accommodatie is voor 6 personen en het heeft zelfs een vaatwasser en een overkapping voor de lange zomeravonden buiten.

Ontdek onze camping in Limburg

Limburg is een prachtige provincie in het zuiden van Nederland, met een rijk aanbod aan natuur en outdoor activiteiten. Een populaire manier om deze mooie omgeving te verkennen is door te kamperen, en wat is er nu leuker dan dat te doen op een camping met een visvijver?

Het is een ideale familiecamping in Limburg voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen een duik nemen in het zwembad terwijl de ouders lekker aan het vissen zijn of op het terras zitten. Vanaf het terras heb je namelijk een mooi uitzicht over het zwembad, dus je kunt de kinderen blijven zien.

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of gewoon wilt ontspannen in de natuur, een camping met visvijver in Limburg is een geweldige keuze. Je zult genieten van de prachtige omgeving en de kans om te genieten van de heerlijke sport van het vissen. Dus pak je tent of caravan en ga op avontuur in Limburg!

camping met visvijver

Bezoek de maasduinen

Een vakantiepark in de Maasduinen is ideaal. Het is een prachtig natuurgebied in Limburg, gelegen aan de rivier de Maas. Het gebied bestaat uit heuvels, bossen, vennen en heidevelden en is een paradijs voor liefhebbers van de natuur.

De Maasduinen zijn een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers, die kunnen genieten van de mooie routes door het gebied. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar, variërend van korte routes voor beginners tot uitdagende tochten voor ervaren wandelaars.

Camping bij het water

Naast wandelen en fietsen zijn er ook andere outdoor activiteiten te doen in de Maasduinen. Zo kun je paardrijden, vissen of kanoën op de rivier. Voor kinderen zijn er speeltoestellen en speelweides, zodat zij zich ook kunnen vermaken in de natuur.

De Maasduinen zijn ook een belangrijk gebied voor de flora en fauna. Er leven veel verschillende soorten vogels, zoals de buizerd en de blauwe reiger, en het gebied is ook een belangrijke leefomgeving voor planten zoals orchideeën en heide. Al met al biedt de Maasduinen in Limburg een prachtige omgeving voor iedereen die van de natuur houdt. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of gewoon wilt ontspannen in de prachtige omgeving, de Maasduinen zullen je zeker niet teleurstellen.

Camping met visvijver reserveren

Is een vakantie op de camping met visvijver een ideale vakantie voor jou? Boek direct en geniet van de natuur en gezelligheid in Limburg!

Direct boeken